Saját pénzén újította fel a játszóteret a képviselő, erre feljelentette az önkormányzat

Júniusban úgy döntött a Csongrád megyei Fábiánsebestyén egyik képviselője, hogy saját költségén elkezdi felújítani a falu rossz állapotban lévő játszóterét. Bálint Róbert épp a gyerekével játszott, mikor elhatározta, nem vár addig, míg az önkormányzat kezdi meg a felújítást. Csiszolt, mázolt és a homokozóba is új homokot hordatott.

Meglepetésére azonban az önkormányzat feljelentette.

Bálint azt mondja, nem bánta meg, amit tett, hiszen jót cselekedett, a felelősséget mindenért vállalja. Az RTL Híradónak azt mondta, a polgármester először ismeretlen tettes ellen akart feljelentést tenni, de ő jelentkezett, hogy ő volt, mert kötelességének érezte, hogy óvja az önkormányzat vagyonát, így a játszótéri játékokat is.

A polgármester nem akart nyilatkozni az RTL-nek, de a jegyző elmondta, miért tették a feljelentést: azért, mert szerintük a képviselőnek nem volt joga önkormányzati területen az önkormányzati tulajdont képező játékokat újrafesteni. Egyébként a festéket is bevizsgáltatták, és kiderült, hogy emberre nem veszélyes. A jegyző megjegyezte azt is, hogy az önkormányzat is tervezte a játszótér felújítását.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.