Saját pénzén újította fel a játszóteret a képviselő, erre feljelentette az önkormányzat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Júniusban úgy döntött a Csongrád megyei Fábiánsebestyén egyik képviselője, hogy saját költségén elkezdi felújítani a falu rossz állapotban lévő játszóterét. Bálint Róbert épp a gyerekével játszott, mikor elhatározta, nem vár addig, míg az önkormányzat kezdi meg a felújítást. Csiszolt, mázolt és a homokozóba is új homokot hordatott.

Meglepetésére azonban az önkormányzat feljelentette.

Bálint azt mondja, nem bánta meg, amit tett, hiszen jót cselekedett, a felelősséget mindenért vállalja. Az RTL Híradónak azt mondta, a polgármester először ismeretlen tettes ellen akart feljelentést tenni, de ő jelentkezett, hogy ő volt, mert kötelességének érezte, hogy óvja az önkormányzat vagyonát, így a játszótéri játékokat is.

A polgármester nem akart nyilatkozni az RTL-nek, de a jegyző elmondta, miért tették a feljelentést: azért, mert szerintük a képviselőnek nem volt joga önkormányzati területen az önkormányzati tulajdont képező játékokat újrafesteni. Egyébként a festéket is bevizsgáltatták, és kiderült, hogy emberre nem veszélyes. A jegyző megjegyezte azt is, hogy az önkormányzat is tervezte a játszótér felújítását.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.