Bepanaszolta a Real Madrid az Intert a FIFA-nál, mert meg merészelték környékezni Luka Modrićot

A nemzetközi labdarúgásban elég ritka dolog történt pénteken: a spanyol Real Madrid bemószerolta az olasz Internazionalét, amiért megpróbálta elcsábítani egyik legjobb játékosát, a világbajnoki ezüstérmes Luka Modrićot.

Fotó: JOHANNES EISELE/AFP

A 32 éves játékos állítólag szívesen követte volna egykori csapattársát, a Juventushoz szerződő Cristiano Ronaldót Olaszországba, de a klubelnök Florentino Pérez kijelentette, hogy erre csak akkor kerülhet sor, ha a milánóiak kifizetik irreális 750 milliós kivásárlási árát.

Hiába tetszett állítólag Modricnak az ötlet, és hiába tudott a feltételekben megállapodni, a Real Madrid nem volt hajlandó tárgyalni sem a szerződés felbontásáról, sőt a topfutballban teljesen szokatlan és nevetséges módon bepanaszolta az Intert a FIFA-nál. 

A FIFA szabályzat szerint a klub engedélye nélkül hivatalosan csak akkor lehet a játékos ügynökével tárgyalni az átigazolásról, ha a szerződéséből maximum fél év van hátra, de ezt a sorrendet ritkán tartják be a klubok. 

Ronaldo esetében a Madrid valamiért nem tett panaszt a FIFA-nál, helyette megállapodott a vevővel. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.