Késsel közelített a pitypangok felé a 87 éves asszony, sokkolóval ártalmatlanították a rendőrök

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Martha Al-Bishara 87 éves, Georgiában él, és nem beszél angolul. Pénteken arra gondolt, jó lenne egy kis pitypang a salátájába, ami egy az otthonához közeli telken növekedett. Szerencsétlenségére ezzel riadalmat keltett az egyik helyi, gyerekek számára létrehozott klub vezetőjében, aki kihívta a rendőrséget. A telefonáló elmondta, hogy a hölgy meglehetősen öreg, és nehezen mozog, de azért mégsem megnyugtató, hogy kés van a kezében. A rendőrök három fővel vonultak a helyszínre, és felszólították Al-Bisharát, hogy dobja el a kést. A nő azonban nem beszél angolul, így nem értette, mit kérnek tőle. Amikor ez a rendőröknek is leesett, egyikük szintén elővette a kését, majd a földre dobta, így jelezve, mit szeretnének tőle. Mivel az idős nő ezután sem dobta el a kést, úgy határoztak, sokkolóval viszik a földre.

Al-Bishara családja nem meglepő módon eléggé felháborodott, az unokája úgy fogalmazott, ha három rendőr képtelen egy ilyen helyzetet kezelni, jobb, ha visszaadják a jelvényüket. A nő ellen vádat emeltek a hatóság munkájának akadályozásáért és illetéktelen behatolásért.

(via NBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.