Kiderült, mi okozta a csörömpölést az NMHH telephelyén éjszakánként a 13. kerületben

Nagyon furcsa, kalapáló-csörömpölő-gargarizáló hangok zavarják a 13. kerületiek nyugalmát - erről csütörtökön írtunk. Megkerestük a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot az ügyben, kérdésünkre pénteken válaszoltak. Közlésük szerint az NMHH Visegrádi utcai telephelye felől észlelt zaj csak két éjszaka volt hallható, és azt „a géptermi klímaberendezés váratlan, a működést nem gátló meghibásodása okozta. A szakemberek – a szükséges alkatrész beszerzése után – a javítást tegnap reggel elvégezték” - írják. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.