Kiderült, mi okozta a csörömpölést az NMHH telephelyén éjszakánként a 13. kerületben

Nagyon furcsa, kalapáló-csörömpölő-gargarizáló hangok zavarják a 13. kerületiek nyugalmát - erről csütörtökön írtunk. Megkerestük a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot az ügyben, kérdésünkre pénteken válaszoltak. Közlésük szerint az NMHH Visegrádi utcai telephelye felől észlelt zaj csak két éjszaka volt hallható, és azt „a géptermi klímaberendezés váratlan, a működést nem gátló meghibásodása okozta. A szakemberek – a szükséges alkatrész beszerzése után – a javítást tegnap reggel elvégezték” - írják. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.