Scarlett Johansson a legjobban fizetett színésznő

A Forbes szerint a színésznő 2017 júniusa és 2018 júniusa között 40,5 millió dollárt keresett (ez az adózás előtti összes), ezzel ő lett a legjobban fizetett színésznő az egész világon. 

Johansson az Avengersben játszott szerepének köszönhetően megnégyszerezte egy évvel korábbi bevételeit. A lista második helyén Angelina Jolie található a maga 28 millió dolláros keresetével, őt Jennifer Aniston követi 19,5 millióval. Annak ellenére, hogy a fiatal színésznők sokkal több lehetőséget kapnak, a mostani lista érdekessége, hogy a rajta szereplő nők 60 százaléka elmúlt 40 éves.

A magából kifordult Johansson éppen alamizsnáért könyörögve hoz kellemetlen helyzetbe egy vevőt (Fotó: Benjamin Cremel / AFP)Fotó: BENJAMIN CREMEL

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.