Scarlett Johansson a legjobban fizetett színésznő

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Forbes szerint a színésznő 2017 júniusa és 2018 júniusa között 40,5 millió dollárt keresett (ez az adózás előtti összes), ezzel ő lett a legjobban fizetett színésznő az egész világon. 

Johansson az Avengersben játszott szerepének köszönhetően megnégyszerezte egy évvel korábbi bevételeit. A lista második helyén Angelina Jolie található a maga 28 millió dolláros keresetével, őt Jennifer Aniston követi 19,5 millióval. Annak ellenére, hogy a fiatal színésznők sokkal több lehetőséget kapnak, a mostani lista érdekessége, hogy a rajta szereplő nők 60 százaléka elmúlt 40 éves.

A magából kifordult Johansson éppen alamizsnáért könyörögve hoz kellemetlen helyzetbe egy vevőt (Fotó: Benjamin Cremel / AFP)Fotó: BENJAMIN CREMEL
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.