Verőfényes jó reggelt, de meleg lesz ma is!

2018 augusztus 17., péntek 3:59
205

Az éjszakák elhúzódásával aktuálisan még egész jó idő van, például a fél hatos mérések szerint egyetlen egy hely se volt az országban, ahol már 20 fok lett volna, ilyet is régen láttam! A kegyelmi időszak rövid lesz, a térségünk felett húzódó magasnyomású légrétegek miatt felhőtlen, vagyis napos időnk lesz. A nyári napnak pedig van ereje, így hát már délelőtt 24-27 fok lesz az országban, amely délutánra a szinte zavartalan napsütés közepette 29-32 fokig is emelkedhet.

Look at this fucking előrejelzés! Grafika: OMSZ

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a feláramló forró levegő helyenként záporokat, zivatarokat okozhat, erre főleg a Duna-Tisza közén, illetve keleti határaink mellett van esély. Éjszakára meleg marad az idő, helyenként csak 25-26 fokig hűl majd vissza.

Az előttünk álló hosszú hétvége időjárásának meghatározója a hőség lesz, fura mód az előrejelzések szerint egyik nap se fog szakadni az eső, stabilan 30 fok feletti hőmérsékletekre, és sok napsütésre számíthatunk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt