Verőfényes jó reggelt, de meleg lesz ma is!

Az éjszakák elhúzódásával aktuálisan még egész jó idő van, például a fél hatos mérések szerint egyetlen egy hely se volt az országban, ahol már 20 fok lett volna, ilyet is régen láttam! A kegyelmi időszak rövid lesz, a térségünk felett húzódó magasnyomású légrétegek miatt felhőtlen, vagyis napos időnk lesz. A nyári napnak pedig van ereje, így hát már délelőtt 24-27 fok lesz az országban, amely délutánra a szinte zavartalan napsütés közepette 29-32 fokig is emelkedhet.

Look at this fucking előrejelzés!Grafika: OMSZ

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a feláramló forró levegő helyenként záporokat, zivatarokat okozhat, erre főleg a Duna-Tisza közén, illetve keleti határaink mellett van esély. Éjszakára meleg marad az idő, helyenként csak 25-26 fokig hűl majd vissza.

Az előttünk álló hosszú hétvége időjárásának meghatározója a hőség lesz, fura mód az előrejelzések szerint egyik nap se fog szakadni az eső, stabilan 30 fok feletti hőmérsékletekre, és sok napsütésre számíthatunk.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.