Körözött férfit fogtak a rendőrök egy pesti taxiban, aztán kinyitották a csomagtartót, és vitték a sofőrt is

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Készenléti Rendőrség augusztus 16-án délelőtt egy taxit ellenőrzött Budapesten. Az intézkedés során megállapították, hogy a taxi utasa ellen elfogatóparancs van érvényben, mivel nem fizetett meg egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést. Őt a rendőrök elfogták, és a további intézkedések céljából előállították.

Aztán átvizsgálták a taxit, a csomagtartóban pedig egy átlátszó műanyag zacskóban 636 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak.

Ez az előzetes szakvélemény alapján amfetaminnak minősül. Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a taxit vezető A. Viktorral szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított.

A rendőrök kiszálltak a 39 éves taxisofőr halászteleki tartózkodási helyére is, ahol házkutatást tartottak. Ennek során további 32 gramm marihuánagyanús és további 0,88 gramm kokaingyanús anyagot foglaltak le. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.