Körözött férfit fogtak a rendőrök egy pesti taxiban, aztán kinyitották a csomagtartót, és vitték a sofőrt is

A Készenléti Rendőrség augusztus 16-án délelőtt egy taxit ellenőrzött Budapesten. Az intézkedés során megállapították, hogy a taxi utasa ellen elfogatóparancs van érvényben, mivel nem fizetett meg egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést. Őt a rendőrök elfogták, és a további intézkedések céljából előállították.

Aztán átvizsgálták a taxit, a csomagtartóban pedig egy átlátszó műanyag zacskóban 636 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak.

Ez az előzetes szakvélemény alapján amfetaminnak minősül. Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a taxit vezető A. Viktorral szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított.

A rendőrök kiszálltak a 39 éves taxisofőr halászteleki tartózkodási helyére is, ahol házkutatást tartottak. Ennek során további 32 gramm marihuánagyanús és további 0,88 gramm kokaingyanús anyagot foglaltak le. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.