Körözött férfit fogtak a rendőrök egy pesti taxiban, aztán kinyitották a csomagtartót, és vitték a sofőrt is

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

A Készenléti Rendőrség augusztus 16-án délelőtt egy taxit ellenőrzött Budapesten. Az intézkedés során megállapították, hogy a taxi utasa ellen elfogatóparancs van érvényben, mivel nem fizetett meg egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést. Őt a rendőrök elfogták, és a további intézkedések céljából előállították.

Aztán átvizsgálták a taxit, a csomagtartóban pedig egy átlátszó műanyag zacskóban 636 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak.

Ez az előzetes szakvélemény alapján amfetaminnak minősül. Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a taxit vezető A. Viktorral szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított.

A rendőrök kiszálltak a 39 éves taxisofőr halászteleki tartózkodási helyére is, ahol házkutatást tartottak. Ennek során további 32 gramm marihuánagyanús és további 0,88 gramm kokaingyanús anyagot foglaltak le. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.