Meghalt Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár

gyász
2018 augusztus 18., 08:16
comments 108

Meghalt Kofi Annan Nobel-díjas volt ENSZ-főtitkár. Egy rövid betegséget követően szombaton hunyt el, 80 éves korában - közölte a nevét viselő alapítvány.

Kofi Annan, az ENSZ egykori főtitkára
photo_camera Kofi Annan, az ENSZ egykori főtitkára Fotó: ROALD, BERIT

Annan volt az első afrikai származású főtitkár az ENSZ történetében, 1997-től 2006-ig töltötte be a pozíciót. Később az ENSZ szíriai különmegbízottja lett. A Kofi Annan alapítvány a halálhírt bejelentő közleményében azt írta, mélyen elkötelezett globalista államférfi volt, aki egész életében egy békésebb és egyenlőbb világért küzdött. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.