Távoltartási végzéssel védik a Marvel hősök kitalálóját egy szerencselovagtól

Tbg
bűnügy
2018 augusztus 18., 12:22
comments 60

Időskorú elleni abúzus miatt a következő három évben nem mehet a 96 éves Stan Lee közelébe Keya Morgan. 

A középkorú férfi azután férkőzött a milliomos képregényalkotó közelébe, hogy annak felesége tavaly meghalt. Menedzserként bukkant fel, ám hamarosan annyira közelébe férkőzött az idős férfinak, hogy már családjával és barátaival való kapcsolatattartást is megtiltotta neki, teljesen elszeparálta a külvilágtól.

Morgan jó barátnak állítja be magát -- Stan Lee, Keya Morgan és Benedict Wong a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatóján.
photo_camera Morgan jó barátnak állítja be magát -- Stan Lee, Keya Morgan és Benedict Wong a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatóján. Fotó: Jesse Grant/AFP

Morgan idén februárban bukott le, amikor Lee házához - családi bejelentés alapján állapotát felmérendő - két nyomozó és egy szociális munkás is kiszállt. Morgan ekkor pánikszerűen felhívta a rendőrséget, hogy három idegen alak tört be Lee házába, ám hamar kiderült, hogy mi járatban voltak.

A feljelentés nyomán most született ítélet, így a Pókember, Vasember, Hulk és a többi világhíres rajzfilmhős alkotójáként számon tartott, kb. ötven millió dolláros vagyonnal bíró férfit mostantól távoltartási végzéssel védik a magát a férfi menedzserének beállító, de valójában hírességek emlékátrgyaival kereskedő Morgantől.

Morgan annyira megcsavarta Lee fejét, hogy februári lebukása előtti napon, arra is rá tudta venni a kissé már szenilis Leet, hogy a Twitteren publikáljon arról, Morgan a leghűségesebb szövetségese, és aki mást mond, hazudik. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.