Traktorral bontották le egy régi ház falát, hogy megszerezzék a bankautomatát

Látványos módját választotta a bankrablásnak egy angol banda: loptak egy hatalmas traktort, majd mint egy konzervdobozt, felnyitották egy öreg ház oldalát vele a dorseti Beaminsterben, ahol a település egyetlen ATM-e található

A traktor és a kiharapott falrészlet BeaminsterbenFotó: Banjo2109/Twitter

A lakók arra ébredtek hajnali 4-kor, hogy óriási robajjal kidől a ház sarka, majd az elkövetők egy fekete Audival leléptek. A rabláshoz egy másik autót is loptak, feltehetően a traktor felvezetőkocsijaként szolgált a Land Rover.

A rombolásban senki sem sérült meg, pedig a tulajdonosok beszámoltak róla, hogy a keletkezett lyuk felett egy idős néni lakik, akit sikerült sértetlenül kimenteni. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket, arról nincs információ, hogy mennyi pénzt sikerült megfújniuk. (Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.