Túltolták a jóhírezést Veszprémben: az alpolgármester egy olyan rámpával dicsekedett, ami egy korlátba vezet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Augusztus 16-án jelent meg a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Veszprémi 7 nap hetilapban egy cikk (itt az 5. oldalon), amelyben a város alpolgármestere (és volt országygyűlési képviselőjelötje), a Fidesz-KDNP-s Némedi Lajos ecseteli a választókerületében zajló fejlesztéseket.

Jó hírek vannak tömegével:

  • utcafelújítások
  • új parkolóhelyek
  • városrehabilitáció
  • új körforgalom

és akadálymentesítés.

Utóbbi esetében a cikk kiemeli, hogy a fideszes politikus a saját képviselői keretéből adott pénzt a helyi Idősek Otthona akadálymentesítésére. A cikk egy képet is közöl az alpolgármesterről, ahogy az idősotthon akadálymentesített bejárata előtt áll.

Van azonban egy kis gond, hiába az új rámpa, a régi korlátot úgy lászik, még nem sikerült eltakarítani:

A Veszprémi 7 na fotója az alpolgármesterről és a rámpáról

Az átadás még hátravan, remélhetőleg addigra a rámpa is használható állapotba kerül, és akkor újra be lehet majd számolni a hihetetlen fejlesztésről.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.