Túltolták a jóhírezést Veszprémben: az alpolgármester egy olyan rámpával dicsekedett, ami egy korlátba vezet

POLITIKA
2018 augusztus 18., 07:38
comments 246

Augusztus 16-án jelent meg a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Veszprémi 7 nap hetilapban egy cikk (itt az 5. oldalon), amelyben a város alpolgármestere (és volt országygyűlési képviselőjelötje), a Fidesz-KDNP-s Némedi Lajos ecseteli a választókerületében zajló fejlesztéseket.

Jó hírek vannak tömegével:

  • utcafelújítások
  • új parkolóhelyek
  • városrehabilitáció
  • új körforgalom

és akadálymentesítés.

Utóbbi esetében a cikk kiemeli, hogy a fideszes politikus a saját képviselői keretéből adott pénzt a helyi Idősek Otthona akadálymentesítésére. A cikk egy képet is közöl az alpolgármesterről, ahogy az idősotthon akadálymentesített bejárata előtt áll.

Van azonban egy kis gond, hiába az új rámpa, a régi korlátot úgy lászik, még nem sikerült eltakarítani:

photo_camera A Veszprémi 7 na fotója az alpolgármesterről és a rámpáról

Az átadás még hátravan, remélhetőleg addigra a rámpa is használható állapotba kerül, és akkor újra be lehet majd számolni a hihetetlen fejlesztésről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.