Kásler Miklós tekintetes miniszter úr lett Vas megye történetének első díszpolgára

Az Index írt arról, hogy a Vas Megyei Közgyűlés története során először adományozott díszpolgári címet, de rögtön a legjobb helyre: az Emmi vezetője, Kásler Miklós lett a kitüntetett. 

A nyugat.hu beszámolója szerint a hivatalos indoklás úgy fogalmaz, Kásler Miklós az orvosi hivatáshoz méltó életpályája, nemzetközileg is elismert tudományos munkássága, és Vas megye jó hírnevének öregbítése érdekében végzett áldozatos tevékenysége elismeréseként kapta meg a címet. 

Itt némileg rejtély, hogy mire is gondolhattak pontosan, mivel Kásler Budapesten született, Szegeden szerzett diplomát, orvosi pályája meg Budapesthez köthető. Bár az tény, hogy édesanyja Sárváron született, és Kásler valóban odajárt általános és középiskolába. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.