Kásler Miklós tekintetes miniszter úr lett Vas megye történetének első díszpolgára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Index írt arról, hogy a Vas Megyei Közgyűlés története során először adományozott díszpolgári címet, de rögtön a legjobb helyre: az Emmi vezetője, Kásler Miklós lett a kitüntetett. 

A nyugat.hu beszámolója szerint a hivatalos indoklás úgy fogalmaz, Kásler Miklós az orvosi hivatáshoz méltó életpályája, nemzetközileg is elismert tudományos munkássága, és Vas megye jó hírnevének öregbítése érdekében végzett áldozatos tevékenysége elismeréseként kapta meg a címet. 

Itt némileg rejtély, hogy mire is gondolhattak pontosan, mivel Kásler Budapesten született, Szegeden szerzett diplomát, orvosi pályája meg Budapesthez köthető. Bár az tény, hogy édesanyja Sárváron született, és Kásler valóban odajárt általános és középiskolába. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.