Vihar csapott le a Backstreet Boys koncertjére

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A CNN számolt be róla, hogy legkevesebb 14 embert kellett kórházba szállítani, mert egy vihar csapott le egy szabadtéri Backstreet Boys koncertre Oklahoma államban lévő Thackerville városában. 

A szervezők elmondásuk szerint már a villámok felbukkanásakor elkezdték kiterelni az embereket, de volt a sorbanállók között mintegy 150 ember, aki nem volt hajlandó távozni. Pedig erős szél és szakadó eső érkezett hamar a nyakukba.

A helyszínre nagy tömeget vártak, előzetesen 12 ezer jegy kelt el. A vihar a szabadtéri helyszín elemeit kezdte el felborogatni, ebben sérültek meg többen. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.