Ha szabadtéri programot terveztek, öltözzenek lengén!

időjárás
2018 augusztus 20., 05:00
comments 209

Anticiklon nyúlik be nyugatról az ország fölé, ez határozza meg napunk időjárását. Magyarán jellemzően napos időnk lesz, némi gomolyfelhőképződéssel és a járulékos záporokkal, zivatarokkal. De a jellemző a napsütés lesz, így már délelőtt 27-29 fokig emelkedhet a hőmérséklet, egy élmény lesz a tisztavatás a zöldterületmentesített Kossuth téren!

Magyarország várható időjárása 2018. augusztus 20-án, délután.
photo_camera Magyarország várható időjárása 2018. augusztus 20-án, délután. Grafika: OMSZ

Délutánra már az egész országban 30 fok fölé melegedik, Budapesten 33 fokos csúcsot jósolnak. Estére is csak 27 fokra hűl majd vissza a levegő, így még a tűzijáték alatt is lesz mitől izzadni a felhevült rakpartokon. Az Országos Meteorológiai Szolgálat Vas, Zala és Nógrád megyék kivételével az egész országra hőségriadót rendelt el. Első fokút, vagyis az ország javában a napi középhőmérséklet se fog 25 fok alá csökkenni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.