Helló, András! Mi jót lehet ma csinálni?

POLITIKA
2018 augusztus 20., 05:13
comments 194
Az ünnepi hétvége már szombaton elkezdődött, a felvétel pedig vasárnap készült az Erzsébet híd budai hídfőjénél, az AWS zenekar koncertjén.
photo_camera Az ünnepi hétvége már szombaton elkezdődött, a felvétel pedig vasárnap készült az Erzsébet híd budai hídfőjénél, az AWS zenekar koncertjén. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Augusztus 20. van, államalapító királyunk, Szent István ünnepe, amit Magyarország születésnapjának is tartanak. A kormány a fővárosban egész napos ünnepléssel készül, melynek első eleme hamarosan, a tervek szerint fél kilenckor már el is kezdődik:

  • 8:30-9:30 Zászlófelvonás, Áder János, tisztavatás, a "Szent István király tisztelet" című dal ősbemutatója.
  • 9:30-11:00 Vízi- és légiparádé a Duna Országház előtti szakaszán
  • 10:00-24:00 Magyar Ízek Utcája a Clark Ádám tértől a Döbrentei térig.
  • 11:30-18:00 Koncertek a Várkert Színpadon.
  • 12:00-19:00 A Szent Korona megtekíntése az Országházban.
  • 17:00 Ünnepi szentmise és Szent Jobb körmenet a Bazilikánál.
  • 21:00 Ünnepi tűzijáték.

Mint már említettem, ma kánikulai meleg lesz, úgyhogy a szabadtéri programot tervezők öltözzenek lengén, védjék bőrüket a káros sugaraktól, és fokozzák a folyamatos folyadékbevitelt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.