N. Szabolcs bedrogozva zúzott egy soproni templomban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A soproni rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy vasárnap 15:35-kor egy ismeretlen férfi az egyik soproni templomot megrongálta. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az ismeretlen elkövető a templom oltárát, a világítóberendezését, a padokat és a falburkolatot törte össze. A pusztítás képekben:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az intézkedő rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd rövid időn belül elfogták a megalapozottan gyanúsítható N. Szabolcs 35 éves helyi lakost. Igazoltatása során a férfi zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a ruháját, amiből összesen bruttó 24,6 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A helyi férfit a rendőrök elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, és drogtesztet alkalmaztak rajta. Pozitív értéket mutatott. A férfi a rongálást és a kábítószer-birtoklást is beismerte. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.