N. Szabolcs bedrogozva zúzott egy soproni templomban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A soproni rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy vasárnap 15:35-kor egy ismeretlen férfi az egyik soproni templomot megrongálta. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az ismeretlen elkövető a templom oltárát, a világítóberendezését, a padokat és a falburkolatot törte össze. A pusztítás képekben:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az intézkedő rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd rövid időn belül elfogták a megalapozottan gyanúsítható N. Szabolcs 35 éves helyi lakost. Igazoltatása során a férfi zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a ruháját, amiből összesen bruttó 24,6 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A helyi férfit a rendőrök elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, és drogtesztet alkalmaztak rajta. Pozitív értéket mutatott. A férfi a rongálást és a kábítószer-birtoklást is beismerte. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.