N. Szabolcs bedrogozva zúzott egy soproni templomban

A soproni rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy vasárnap 15:35-kor egy ismeretlen férfi az egyik soproni templomot megrongálta. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az ismeretlen elkövető a templom oltárát, a világítóberendezését, a padokat és a falburkolatot törte össze. A pusztítás képekben:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az intézkedő rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd rövid időn belül elfogták a megalapozottan gyanúsítható N. Szabolcs 35 éves helyi lakost. Igazoltatása során a férfi zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a ruháját, amiből összesen bruttó 24,6 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A helyi férfit a rendőrök elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, és drogtesztet alkalmaztak rajta. Pozitív értéket mutatott. A férfi a rongálást és a kábítószer-birtoklást is beismerte. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.