Curtis drogproblémáira hivatkozva Majka befejezi a közös munkájukat

Az Index helyszíni beszámolója szerint a szegedi SZIN fesztiválon Majka az első száma után bejelentette, hogy többet nem dolgozik Curtisszel. Mint a színpadon elhangzott, Curtis drogproblémái miatt döntött Majka az évek óta tartó közös munka felfüggesztése mellett. 

A lap beszámolója szerint Majka beszélt arról is, hogy Curtis problémája miatt majdnem lemondták a szegedi koncertet is. Hétfőn amúgy elmaradt a győri koncertjük is, de annak hivatalosan áramkimaradás volt az oka.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.