Curtis drogproblémáira hivatkozva Majka befejezi a közös munkájukat

ZENE
2018 augusztus 22., 20:06
comments 93

Az Index helyszíni beszámolója szerint a szegedi SZIN fesztiválon Majka az első száma után bejelentette, hogy többet nem dolgozik Curtisszel. Mint a színpadon elhangzott, Curtis drogproblémái miatt döntött Majka az évek óta tartó közös munka felfüggesztése mellett.

link Forrás

A lap beszámolója szerint Majka beszélt arról is, hogy Curtis problémája miatt majdnem lemondták a szegedi koncertet is. Hétfőn amúgy elmaradt a győri koncertjük is, de annak hivatalosan áramkimaradás volt az oka.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.