Natalie Portman rendezi a filmet, aminek a főszereplője Natalie Portman és Natalie Portman

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rendezőként a kamera mögött, kettős szerepben pedig a kamera előtt is közreműködik új filmjében Natalie Portman izraeli származású amerikai színésznő.

A sztár két híres amerikai újságíróról készít – egyelőre cím nélküli – életrajzi filmet, amiben Portman egy ikerpárt, Pauline (1918-2013) és Esther (1918-2002) Friedmant alakítja. Az Abigail Van Buren és Ann Landers álnéven író testvérek az 1950-es évek óta írtak tanácsadói cikkeket, amik az USA több ezer újságjában több millió olvasóhoz jutottak el. A hétköznapi témájú kérdésekre, többek között a szexre és a válásra adott közvetlen hangvételű válaszaik tették ismertté a testvéreket, akik a szakmájukban egymás vetélytársai voltak.

Natalie Portman a 73. Velencei Filmfesztiválon 2016. szeptember 7-én.Fotó: Tiziana Fabi/AFP

Natalie Portman 2015-ben debütált rendezőként a Cannes-i Filmfesztiválon A Tale of Love and Darkness című filmjével. Színésznőként 2011-ben a Fekete hattyú című film főszerepében nyújtott alakításával érdemelte ki az Oscar-díjat, ezzel ő lett az első olyan Oscar-díjas színész, aki az 1980-as években született. Hamarosan Jude Law-val játszik együtt a Vox Lux című filmben. (Variety/MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.