Nem Idris Elba lesz a következő James Bond

Egymást érik a komoly és félkomoly bejelentések a James Bond-franchise körül: kedden derült ki, hogy Danny Boyle otthagyja a stábot, és nem fogja megrendezni a 25. filmet: alkotói különbségekre hivatkozva az Oscar-díjas brit rendező kiszállt a gyártásból.

Azt még nem tudni, hogy végül ki alkothatja majd meg az elvben utolsó olyan James Bond-részt, melyben Daniel Craig alakítja majd a brit kémet, de még nagyobb kérdés, hogy ki lesz a következő színész, aki Craig után James Bond szerepébe bújhat. Jó ideje tartja magát a találgatás, hogy Idris Elba lehet az, most azonban egy bemutatón egy brit stábnak elárulta, hogy nem, nem a következő James Bond áll előttük. 

Ez ugyan egy meglehetősen rövid válasz volt, de az első hivatalos reakció mostanában Elba felkérésével kapcsolatban. Pedig adná magát Elba kiválasztása, hiszen az elmúlt években Hollywood egyik legnagyobb férfi sztárjává nőtte ki magát. Bár legnagyobb alakítása azért még mindig a Wire-beli Stringer Bell karaktere marad, alighanem örökre:

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.