Nem Idris Elba lesz a következő James Bond

FILM
2018 augusztus 22., 19:12
comments 137

Egymást érik a komoly és félkomoly bejelentések a James Bond-franchise körül: kedden derült ki, hogy Danny Boyle otthagyja a stábot, és nem fogja megrendezni a 25. filmet: alkotói különbségekre hivatkozva az Oscar-díjas brit rendező kiszállt a gyártásból.

Azt még nem tudni, hogy végül ki alkothatja majd meg az elvben utolsó olyan James Bond-részt, melyben Daniel Craig alakítja majd a brit kémet, de még nagyobb kérdés, hogy ki lesz a következő színész, aki Craig után James Bond szerepébe bújhat. Jó ideje tartja magát a találgatás, hogy Idris Elba lehet az, most azonban egy bemutatón egy brit stábnak elárulta, hogy nem, nem a következő James Bond áll előttük. 

link Forrás

Ez ugyan egy meglehetősen rövid válasz volt, de az első hivatalos reakció mostanában Elba felkérésével kapcsolatban. Pedig adná magát Elba kiválasztása, hiszen az elmúlt években Hollywood egyik legnagyobb férfi sztárjává nőtte ki magát. Bár legnagyobb alakítása azért még mindig a Wire-beli Stringer Bell karaktere marad, alighanem örökre:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.