Fullasztó szénmonoxiddal töltött jógalabdával ölhette meg nejét és lányát a hongkongi altatóorvos

Ártatlannak vallotta magát a bíróságon Khaw Kim-sun. A hongkongi altatóorvos az ügyészség vádja szerint 2015-ben szénmonoxiddal megtöltött jógalabdával ölte meg nejét és 16 éves lányát.

Az áldozatokra Khaw-ék Mini Cooper autójában találtak rá. A kocsi ajtaja zárva volt, motorja nem járt. A rendőröket elsőre zavarba is hozta az eset, nem tudtak rájönni, hogy hogyan halhatott meg szénmonoxid-mérgezésben a két áldozat a bezárt kocsiban, aminek nem járt a motorja. Aztán megtalálták a leeresztett jógalabdát.

A vád szerint Khaw előre megfontolt szándékkal rakta a fojtó gázzal töltött labdát a kocsi csomagtartójába. Nejével akart végezni, aki annak ellenére sem akart elválni tőle, hogy neki már egy másik nővel volt viszonya. A vád szerint lányát valószínűleg nem akarta megölni, a kisebbik lányára például ráparancsolt, hogy maradjon otthon házi feladatot írni.

A helyi sajtóbeszámolók szerint egy szemtanú látta, hogy Khaw gázzal pumpálja teli a jógalabdát. Kollégáinak azt állította, hogy nyulakat akar megölni a gázzal, de a sajtójelentések szerint rendőrségi vallomásában már arról beszélt, hogy a patkányokat akarta kiirtani a házában. (Via BBC)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.