Trump szerint mindenki elszegényedne, ha elmozdítanák őt az elnöki székből

POLITIKA
2018 augusztus 23., 12:16
comments 212

Trump elnököt a Fox televíziós csatornán kérdezték arról, hogy ha a novemberi választásokon a demokraták többséget szereznének a törvényhozásban, akkor számít-e rá, hogy megindul ellene az impeachment nevű közjogi felelősségre vonás, aminek eredményeként el is mozdítják a hivatalából.

Tudja, lehet itt főbenjáró bűnökről beszélni, meg minden... Én nem tudom, hogy lehetne elmozdítani valakit, aki ilyen nagyszerű munkát végez. (...) Ha elmozdítanának, a piacok azonnal bezuhannának, és mindenki nagyon szegény lenne. Olyan számok jönnének, hogy nem hinnék el.

Trump az interjúban azt is elmondta, hogy csillagos ötöst adna magának eddigi munkájára. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.