Egy bezárt amerikai KFC konyhájából vezetett át a drogcsempész-alagút Mexikóba

külföld
2018 augusztus 24., 06:18
comments 98

Az amerikai hatóságok tártak fel egy titkos csempészbarlangot, ami egy arizonai épületből, egy már bezárt KFC-étteremből vezetett át a határ túloldalára, Mexikóba. A 180 méter hosszú átjáró a mexikói San Luis Rio Colorado városkájában található házba vezetett át.

A hatóságok múlt héten fedezték fel az átjárót, utána pedig letartóztatták az arizoniai épület tulajdonosát. Úgy akadtak rá az épületre, hogy egy rendőrségi ellenőrzés során a gyanúsított, Ivan Lopez autójában drogkereső kutyák egymillió dollár értékű kábítószert találtak elrejtve. Összesen 118 kilogramm methamphetamine, hat gramm kokain, 3 kilogramm fentanyl és 21 kilogramm heroin volt az autóban.

A rendőrök ezután kutatták át Lopez otthonát, illetve az egykori KFC épületét, aminek tulajdonosa volt. A bezárt gyorsétterem konyhájában találtak rá az alagút bejáratára. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.