Egy bezárt amerikai KFC konyhájából vezetett át a drogcsempész-alagút Mexikóba

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az amerikai hatóságok tártak fel egy titkos csempészbarlangot, ami egy arizonai épületből, egy már bezárt KFC-étteremből vezetett át a határ túloldalára, Mexikóba. A 180 méter hosszú átjáró a mexikói San Luis Rio Colorado városkájában található házba vezetett át. 

A hatóságok múlt héten fedezték fel az átjárót, utána pedig letartóztatták az arizoniai épület tulajdonosát. Úgy akadtak rá az épületre, hogy egy rendőrségi ellenőrzés során a gyanúsított, Ivan Lopez autójában drogkereső kutyák egymillió dollár értékű kábítószert találtak elrejtve. Összesen 118 kilogramm methamphetamine, hat gramm kokain, 3 kilogramm fentanyl és 21 kilogramm heroin volt az autóban. 

A rendőrök ezután kutatták át Lopez otthonát, illetve az egykori KFC épületét, aminek tulajdonosa volt. A bezárt gyorsétterem konyhájában találtak rá az alagút bejáratára. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.