Iszonyatos nagy gólt lőtt Szalai Ádám a Bayernnek

Egy szép csellel átverte a világbajnok hátvéd Jérôme Boatenget, majd a hosszú sarokba lőtt bombagólt Szalai Ádám, a német Hoffenheim játékosa a Bundesliga első fordulójában. Íme a káprázat:

Ezzel a Hoffenheim kiegyenlített, a Bayern München ugyanis korábban vezetést szerzett. (Frissítés, 22:35: azóta 3-1 a Bayernnek)

Szalai évek óta a német bajnokságban játszik, a Stuttgartban kezdett, majd hároméves spanyol kitérő után a Mainznál folytatta, aztán a Schalkéhoz került, végül a Hoffenheimhez.

Ő volt az, aki lemondta a magyar válogatottságot, amíg Pintér Pinyő Attila volt a szövetségi kapitány, majd visszatért, amikor Dárdai Pál átvette a csapatot. Ő lőtte az első gólt a 2016-os Eb-n Ausztria ellen. A tornára a magyar válogatott a keret megemelésével juthatott ki.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.