Iszonyatos nagy gólt lőtt Szalai Ádám a Bayernnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy szép csellel átverte a világbajnok hátvéd Jérôme Boatenget, majd a hosszú sarokba lőtt bombagólt Szalai Ádám, a német Hoffenheim játékosa a Bundesliga első fordulójában. Íme a káprázat:

Ezzel a Hoffenheim kiegyenlített, a Bayern München ugyanis korábban vezetést szerzett. (Frissítés, 22:35: azóta 3-1 a Bayernnek)

Szalai évek óta a német bajnokságban játszik, a Stuttgartban kezdett, majd hároméves spanyol kitérő után a Mainznál folytatta, aztán a Schalkéhoz került, végül a Hoffenheimhez.

Ő volt az, aki lemondta a magyar válogatottságot, amíg Pintér Pinyő Attila volt a szövetségi kapitány, majd visszatért, amikor Dárdai Pál átvette a csapatot. Ő lőtte az első gólt a 2016-os Eb-n Ausztria ellen. A tornára a magyar válogatott a keret megemelésével juthatott ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.