807 ezren nézik, ahogy a youtuberek bokszolnak

Tbg
media
2018 augusztus 25., 18:05
comments 124

Nemcsak hazánkban, de széles-e világban megosztotta a közvéleményt a youtuberek bokszcsatája, melynek során megküzd egymással Logan Paul és KSI.  Egyikőjük sem bokszoló, hanem youtuber, azaz vlogger, azaz olyan arc, akik azáltal lettek ismertek, hogy a YouTube-on mindenféle, főként vicces videókat publikálnak.

Az első körbe azok tartoznak, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi történik. A második körbe pedig azok, akik hónapok óta várták az eseményt. Nagyon leegyszerűsítve, az előbbi kör húsz év felettiekből áll, a második húsz év alattiakból. Azt azonban nehéz elvitatni, hogy több mint 800 ezren nézik a közvetítést, aminek utolsó összecsapása a Logan Paul-KSI párharc. 

A tweetek szerint elkezdődött a buli:

photo_camera Fotó: Twitter/NowayNL

Mint írtuk, a két megasztár testvérei is megküzdenek egymással, sőt a meccs véget is ért: Logan öccse, Jake Paul nyert KSI öccsével, CSG-vel szemben.

Talán az Independent élőjének mottója foglalja össze legjobban, mit éreznek most azok, akik még nem éreznek semmit ebből:

We'll have every jab, hook and diss track, while attempting to put this new media monstrosity in context... // Lesz döfés, horog és oltás, miközben megmegpróbáljuk ezt az új médiaszörnyűséget kontextusba helyezni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.