A republikánusok floridai jelöltje azt állítja, kislány korában elrabolták a földönkívüliek, de nem szeretné, ha az emberek csak erről ismernék

külföld
2018 augusztus 25., 09:34
comments 239

Bettina Rodriguez Aguilera az amerikai republikánus párt floridai kongresszusi jelöltje az AP-nek adott interjút az életéről. A pénteken publikált cikkben azt állítja, kislány korában földönkívüliek rabolták el, de nem szeretné, ha az emberek a bolygón kívül szerzett tapasztalatai alapján határoznák meg őt.

Az emberrablás idején 7 éves volt, és egy 2009-es tévéinterjúban már részletesen beszámolt az élményeiről. Azt mondta, egy űrhajóba vitték, amit kristályokkal lehetett irányítani, és nagy, világos színű lények voltak ott.

A jelölt azt mondja, tudja, hogy sokaknak nehéz lenne ezt feldolgozni, de ő nem hátrál, kiáll azért, amiben hisz. Egyébként is, az amerikaiak többsége szerint kell legyen az emberen kívül más intelligens létforma is az univerzumban, hát ő pont találkozott ilyennel. (The Hill)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.