Súlyos buszbaleset történt Bulgáriában

Tbg
baleset
2018 augusztus 25., 19:56
comments 41

Súlyos buszbaleset történt szombat este Bulgáriában, a hatóságok közlése szerint 15-en meghaltak, és 27-en sérülésekkel kórházba kerültek.

Az áldozatok bolgár zarándokok voltak, akik kolostorlátogatásról tértek haza Szófiába.

A jármű Szvoge közelében, egy kanyargós, hegyvidéki autópálya-szakaszon, egy éles kanyarban haladva felborult, húszméteres szakadékba zuhant, és lángra kapott. Egyes hírek szerint mielőtt a busz szakadékba zuhant, több gépkocsival ütközött össze. A baleset idején az úttest vizes volt, mert esett az eső.

A tragédia miatt a bolgár kormány nemzeti gyásznapot hirdetett hétfőre. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.