Egy csapat gyereknek sikerült, az USA elnökének nem sikerült jól kiszíneznie az amerikai zászlót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Donald Trump amerikai elnök pénteken egy ohio-i gyermekkórházban járt a feleségével. Donald és Melania Trump többek között odaültek játszani a gyerekekhez is, erről képek is készültek, amelyeket a szintén jelenlévő amerikai egészségügyi miniszter osztott meg a Twitterén.

Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP

A feladat egyszerű volt, ki kellett színezni az amerikai zászlót. A felvételek tanúsága szerint ez több gyereknek sikerült, a First Ladynek is sikerült,

De az Egyesült Államok elnökének nem sikerült, ő felcserélte a kék és a vörös színt a zászlón.

A harmadik képen jól látszik, hogy Trump rossz helyre húzza be a kéket:

(Newsweek)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.