18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Irtózat: felakasztottak egy kutyát Inárcson

2018 augusztus 26., vasárnap 9:22
284

Az itt következő tartalom, különösen felkavaró, a szöveg is, a képek pedig főleg, tényleg csak az olvassa-nézze tovább, aki nem lesz rosszul az ilyesmitől!

Rettenetes levelet kaptunk az imént olvasónktól, X-től, akinek percekkel ezelőtt olyan látványban volt része Inárcs község szélén, hogy azonnal kihívta a rendőrséget, a helyszínelés talán még e cikk élesítéskor is is tart.

Olvasónk egy fára kötéllel felakasztott kutyára bukkant.

X. a következőkről számolt be:

Ma délelőtti kutyasétáltatás közben fedeztem fel ezt a brutális tettet! Jelentettem a rendőrségen, kb. 5 perc alatt kiért a járőr, jelenleg is helyszínelnek. Ezt - az eredetileg kis-közepes termetű zsemleszínű szuka - kutyust tegnap délelőtt még láttam a faluban kóborolni, az emlői állapota alapján nemrég szülhetett talán. Ma délelőtt már felakasztva, megégetve találtam az inárcsi Csíkosi út folytatásában lévő erdős-bokros területen. (Olvasónk később pontosított, hogy a kutyát nem perzselték meg, hanem az eső miatt nézett ki úgy) Mellékelem a fotókat, amiket készítettem. Sajnos esély sincs elkapni azt a férget, aki ezt tette, falu széle, térfigyelő kamerák sincsenek a környéken. Iszonyat, hogy ilyen emberek élnek a közvetlen környezetünkben.

Itt vannak a képek, amiket jobb nem megnézni, és amiket csak azért teszek ki, hogy bárki szembesülhessen azzal, mit jelent az, hogy brutalitás és állatkínzás:

Update: a képek annyira horrorisztikusak volt, hogy az ügyeletes szerkesztő megpendítette, szedjük le őket. Bár ilyesmi alapvetően nem szokásunk, belegondolva egyetértettem vele, és eltávolítottam a két fotót, amik a fenti levélben leírt helyzetet mutatták.
Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt