Ki se kelj az ágyból, ahol nem zuhog, ott villámlik és úgyis irtó hideg van

időjárás
2018 augusztus 26., 05:29
comments 150

Te kit nem engednél ki ilyen időben?

Én Minókát sem:

És Txikit sem:

Hogy miért? 

Mert amit hallasz az ágyból, az nem a bolond szomszéd kaparászása, hanem az özönvízszerű eső a tetőn, a csattogás pedig nem az a vasárnap is flexelő idióta, hanem a villámlás. 

A legjobb helyeken sem lesz ma melegebb 22 foknál, az idő az egész országban irtózatos és az is marad egész nap. A legdurvább viharzóna jelenleg az ország közepénél tart, de szerencsére nincsen odaszögezve, így nemsokára mindenhol rémes lesz. 

Na és tudod ugye hogy megint kik járnak csak jól?

Igen, a gombászok!

Ha már ilyen szar az idő, jöjjön a játék: te kit nem engednél ki ilyen időben? Fotózd le őt és küldd el a szilyl KUKAC 444.hu címre és kiteszem a képét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt