Már csak fél napot kell kibírni, és lesz, ahol akár 17 fokkal is nőhet a hőmérséklet!

időjárás
2018 augusztus 26., 12:13
comments 198

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, késő délután a nyugati határnál lehet helyenként kevesebb a felhő. Többfelé várható eső, zápor, az ország keleti felén néhol még zivatar.

Hétfőn nyugat felől tovább csökken a felhőzet, a Dunántúlon már több, de délutántól keleten is néhány órára kisüt a nap. Hétfőn napközben főként a Tiszántúlon számíthatunk még elszórtan esőre, záporra. Az északi, északnyugati szél vasárnap megerősödik, a Dunántúlon, illetve zivatarok környezetében viharossá is fokozódik. Hétfőn mérséklődik a légmozgás, csupán élénk lesz az északi szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű, de a nyugati határnál 8, 9 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 22 és 25 fok között alakul. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.