Vicces emailben bizonygatják a paksi Atomfutás szervezői, hogy a 2rule-póló garantáltan politikamentes

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tájékoztató levelet kaptak egy paksi tömegsportrendezvény, az idén hetedjére megrendezendő Atomfutás résztvevői, ami a következőképpen kezdődik:

Kedves FUTÓ

Hamarosan lejár az ATOMfutás és a brutálATOM online előnevezési határidő. Még 08.31.ig tudsz kedvezményesen nevezni, hogy részese lehess az idei év egyik kuriózumának, az ATOMfutásnak.

Rengeteg versenyszám közül választhatsz, legyél gyerek, kezdő, esetleg keményen és rendszeresen edzö profi futó.

Kipróbálhatod magad egy igen kemény terep AKADÁLY futásban  (brutálATOM, itt is 3 futam + O.B.), hogy megmutasd, ebben is jó vagy, bajnok vagy.

 Ez eddig, mondhatni, átlagos, de semmiképpen sem figyelemreméltó. De mindjárt jön az atomcsapás!:

A jutalmaid a következők:

- egyedi befutó érem,

- egyedi 2 RULE befutó póló, (az országban először, és garantáltan politika mentes)

- egy üveg ATOMfutás bor (csak 18év felett)

- ami a legfontosabb jutalmad ...Nagyon el fogsz fáradni.

 A megnyugtató sorok után nincs más hátra, mint megtekinteni a világ felsőruházati- és textliparának első, garantáltan politikamentes befutópólóját. Íme:

Nagy szerencse ez, mert borzasztó lenne, ha egyszerre sportos magyarok ezrei kapnák el a politikát a 2rule-pólóktól!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.