Vicces emailben bizonygatják a paksi Atomfutás szervezői, hogy a 2rule-póló garantáltan politikamentes

POLITIKA
2018 augusztus 26., 12:05
comments 245

Tájékoztató levelet kaptak egy paksi tömegsportrendezvény, az idén hetedjére megrendezendő Atomfutás résztvevői, ami a következőképpen kezdődik:

Kedves FUTÓ

Hamarosan lejár az ATOMfutás és a brutálATOM online előnevezési határidő. Még 08.31.ig tudsz kedvezményesen nevezni, hogy részese lehess az idei év egyik kuriózumának, az ATOMfutásnak.

Rengeteg versenyszám közül választhatsz, legyél gyerek, kezdő, esetleg keményen és rendszeresen edzö profi futó.

Kipróbálhatod magad egy igen kemény terep AKADÁLY futásban  (brutálATOM, itt is 3 futam + O.B.), hogy megmutasd, ebben is jó vagy, bajnok vagy.

 Ez eddig, mondhatni, átlagos, de semmiképpen sem figyelemreméltó. De mindjárt jön az atomcsapás!:

A jutalmaid a következők:

- egyedi befutó érem,

- egyedi 2 RULE befutó póló, (az országban először, és garantáltan politika mentes)

- egy üveg ATOMfutás bor (csak 18év felett)

- ami a legfontosabb jutalmad ...Nagyon el fogsz fáradni.

 A megnyugtató sorok után nincs más hátra, mint megtekinteni a világ felsőruházati- és textliparának első, garantáltan politikamentes befutópólóját. Íme:

Nagy szerencse ez, mert borzasztó lenne, ha egyszerre sportos magyarok ezrei kapnák el a politikát a 2rule-pólóktól!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.