2,2 millió euróért igazolt csatárt a Vidi

A Mol Vidi FC-ben folytatja a bosnyák válogatott játékosa, Armin Hodzic, ezt a csapat oldalán jelentették be. A focista a Zeljeznicar korosztályos csapataiban nevelkedett, 16 éves korában az angol Liverpoolhoz került. A Vidihez a Dinamo Zagrebtől érkezik. 

Fotó: ELVIS BARUKCIC/AFP

„Izgatott és boldog vagyok, hogy itt lehetek. Abszolút készen állok arra már most is, hogy pályára léphessek, és gólokat szerezzek Vidi-mezben! Egy nagy klubhoz kerültem, amely remélem a Bajnokok Ligájában szerepel majd pár hét múlva, bízom benne, hogy én is részese lehetek annak, hogy a csapat lépésről-lépésre fejlődik és halad előre. Mit várhatnak tőlem a szurkolók? Gólokat! De viccet félretéve, nem csak csatárként, árnyékékként és a baloldali szélsőként is számíthat rám a stáb. Úgy gondolom, hogy a horvát és a magyar bajnokság között nincs nagy különbség, viszont a magyar csapatok közül csak a Vidiért szerettem volna otthagyni a Dinamót, hiszen itt nagy célokért küzdhetek és pályára léphetek Európában is. Beszélgettem persze Anel Hadziccsal mielőtt aláírtam, őt a válogatottból ismerem, valamint Suljic Asmir is csak jókat mondott a klubról, szóval biztosan jó helyre kerültem” - nyilatkozta Hodzic a szerződés aláírását követően.

A 23 éves focista 15-ös számú Vidi-mezben játszik majd.

(via Index)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.