A szélvédőbe vágódó pótkerék találta el egy teherautó utasát az M1-esen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hétfő délelőtt egy Győr irányába haladó tehergépkocsiba a szélvédőn keresztül - eddig tisztázatlan körülmények között - berepült egy pótkerék, ami eltalálta a teherautóban utazó 19 éves nőt. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, de már nem tudták megmenteni a fiatal nő életét. Azóta az autópálya balesettel érintett útszakaszán mindkét sávon megindult a korábban lezárt forgalom.

Fotó: Police.hu
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.