A szélvédőbe vágódó pótkerék találta el egy teherautó utasát az M1-esen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfő délelőtt egy Győr irányába haladó tehergépkocsiba a szélvédőn keresztül - eddig tisztázatlan körülmények között - berepült egy pótkerék, ami eltalálta a teherautóban utazó 19 éves nőt. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, de már nem tudták megmenteni a fiatal nő életét. Azóta az autópálya balesettel érintett útszakaszán mindkét sávon megindult a korábban lezárt forgalom.

Fotó: Police.hu

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.