Nem jutott messzire a férfi, aki Beyoncé és Jay Z atlantai koncertjén rohant fel a színpadra

Ijesztő jelenet szemtanúi voltak azok a rajongók, akik a világ egyik legfontosabb párjának szombati koncertjén vettek részt Atlantában. A show egy pontján, amikor Beyoncé és Jay Z elhagyni készült a színpadot, valaki felszaladt a színpadra, és a háttal álló házaspár után vetette meg. A táncosok azonnal rávetették magukat a férfira, akiről nem lehetett tudni, mi volt a szándéka. Az eset után komoly kritika érte a koncert helyi szervezőit, sokan érthetetlennek tartották, hogyan keletkezhetett ilyen biztonsági rés egy ilyen rendezvényen. 

Az AP hírügynökség szerint a hatóságok őrizetbe vettek, majd nem sokkal később szabadon engedtek egy 26 éves férfit, Anthony Charles Thomast, aki kisebb sérüléseket szerzett, amikor a táncosok és a biztonságiak a földre teperték. A turné szervezői kiadtak egy közleményt, mely szerint a sztárpár nem tervezi, hogy feljelentik Thomast. 

„Az előző este egy ittas férfi jutott fel a színpadra. Ekkor azonnal kimenekítettük a csapat minden tagját a színpadról, hogy biztonságosan megoldjuk a helyzetet. Örömmel erősítjük meg, hogy senkinek sem esett bántódása az incidens során, és Mr. és Mrs. Carter úgy határozott, nem tesznek feljelentést a férfi ellen”.

A városban vasárnap adtak még egy koncertet, ahol Beyoncé finoman jelezte, hogy azért ezentúl jobban résen lesz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.