Nem jutott messzire a férfi, aki Beyoncé és Jay Z atlantai koncertjén rohant fel a színpadra

Ijesztő jelenet szemtanúi voltak azok a rajongók, akik a világ egyik legfontosabb párjának szombati koncertjén vettek részt Atlantában. A show egy pontján, amikor Beyoncé és Jay Z elhagyni készült a színpadot, valaki felszaladt a színpadra, és a háttal álló házaspár után vetette meg. A táncosok azonnal rávetették magukat a férfira, akiről nem lehetett tudni, mi volt a szándéka. Az eset után komoly kritika érte a koncert helyi szervezőit, sokan érthetetlennek tartották, hogyan keletkezhetett ilyen biztonsági rés egy ilyen rendezvényen. 

Az AP hírügynökség szerint a hatóságok őrizetbe vettek, majd nem sokkal később szabadon engedtek egy 26 éves férfit, Anthony Charles Thomast, aki kisebb sérüléseket szerzett, amikor a táncosok és a biztonságiak a földre teperték. A turné szervezői kiadtak egy közleményt, mely szerint a sztárpár nem tervezi, hogy feljelentik Thomast. 

„Az előző este egy ittas férfi jutott fel a színpadra. Ekkor azonnal kimenekítettük a csapat minden tagját a színpadról, hogy biztonságosan megoldjuk a helyzetet. Örömmel erősítjük meg, hogy senkinek sem esett bántódása az incidens során, és Mr. és Mrs. Carter úgy határozott, nem tesznek feljelentést a férfi ellen”.

A városban vasárnap adtak még egy koncertet, ahol Beyoncé finoman jelezte, hogy azért ezentúl jobban résen lesz.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.