Nem jutott messzire a férfi, aki Beyoncé és Jay Z atlantai koncertjén rohant fel a színpadra

szórakozás
2018 augusztus 27., 10:10
comments 82

Ijesztő jelenet szemtanúi voltak azok a rajongók, akik a világ egyik legfontosabb párjának szombati koncertjén vettek részt Atlantában. A show egy pontján, amikor Beyoncé és Jay Z elhagyni készült a színpadot, valaki felszaladt a színpadra, és a háttal álló házaspár után vetette meg. A táncosok azonnal rávetették magukat a férfira, akiről nem lehetett tudni, mi volt a szándéka. Az eset után komoly kritika érte a koncert helyi szervezőit, sokan érthetetlennek tartották, hogyan keletkezhetett ilyen biztonsági rés egy ilyen rendezvényen. 

link Forrás

Az AP hírügynökség szerint a hatóságok őrizetbe vettek, majd nem sokkal később szabadon engedtek egy 26 éves férfit, Anthony Charles Thomast, aki kisebb sérüléseket szerzett, amikor a táncosok és a biztonságiak a földre teperték. A turné szervezői kiadtak egy közleményt, mely szerint a sztárpár nem tervezi, hogy feljelentik Thomast. 

„Az előző este egy ittas férfi jutott fel a színpadra. Ekkor azonnal kimenekítettük a csapat minden tagját a színpadról, hogy biztonságosan megoldjuk a helyzetet. Örömmel erősítjük meg, hogy senkinek sem esett bántódása az incidens során, és Mr. és Mrs. Carter úgy határozott, nem tesznek feljelentést a férfi ellen”.

A városban vasárnap adtak még egy koncertet, ahol Beyoncé finoman jelezte, hogy azért ezentúl jobban résen lesz.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.