Szabadulószobában várja Eva Rezešová, hogy kiengedjék a börtönből

bűnügy
2018 augusztus 27., 6:07
comments 246

Kedden szabadul a börtönből a szlovák milliomosnő, akit négy ember halálát okozó közlekedési baleset okozásáért ítéltek el. Az utolsó napokat Rezešová szabadulószobában tölti, ez a szokásos procedúra része a börtönben - írja a Blikk. Szabadulások előtt a raboknak minden személyes tárgyukat össze kell pakolniuk, ezután vonulnak át a szabadulószobába, ahol az utolsó napokat töltik. Itt az elítélt egyedül van, legfeljebb az őrökkel vált néhány szót. Keddi szabadulása napján visszakapja személyes tárgyait, melyeket bevonulásakor kellett leadni, majd a kapuhoz kísérik.

A szlovák milliomosnő 2012-ben öklelt fel BMW terepjárójával egy Fiat Puntót az M3-as autópályán. A vétlen autóban a helyszínen hárman életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg. Rezešovát kilenc évre ítélték, a börtönben mindvégig mintarabként viselkedett, így most hat év után minden illetékes jóváhagyta feltételes szabadlábra helyezési kérelmét.

photo_camera Eva Rezesová a másodfokú büntetőper tárgyalásán a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalótermében (Fotó: Koszticsák Szilárd) Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt