Vége a drámaian rossz időnek, ma már Pankát is kiengedné a gazdája

időjárás
2018 augusztus 27., 4:18
comments 164

Vasárnap, mindenki emlékezhet rá, kivéve a mázlistákat, akik átaludták a napot, olyan rémes idő volt, hogy olvasónk, Péter még az alant látható Pankát sem engedte volna ki:

Ma már loncsos, a gyakran a vécéből ivó, sőt rendszeresen dögben hempergő olvasóinknak sem lehet nagyobb problémájuk, az ég ugyanis egyre inkább kitisztul, és bár délelőtt itt-ott még eshet, délutánra általános lesz a szeles, de napos idő. Jó hideg mondjuk, de legalább nem reménytelen. És mi többet várhat valaki egy fenyegetően nyár végi hértfőtől. 

Itt a remek alkalom ráaádásul, hogy minden frusztrációnkat az eddig a meleg nyárra panaszkodó ismerőseinkre zúditsuk, hogy tessék, ez miattatok van. Jó vádaskodást!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt