Egy 21 éves hódmezővásárhelyi férfi előbb ököllel, majd egy talált felmosónyéllel ütötte a kocsikat, végül egy kukába verte a fejét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 21 éves helybeli férfi szombaton 1 óra körül először ököllel ütötte a járműveket, majd egy talált felmosónyéllel több autót megrongált. A fiatal végül ebbe a hulladékgyűjtőbe verte a fejét:

Fotó: police.hu

A bejelentés után a rendőrök pár órán belül azonosították és előállították a feltételezett elkövetőt. Garázdaság miatt indult eljárás ellene. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.