Egy 21 éves hódmezővásárhelyi férfi előbb ököllel, majd egy talált felmosónyéllel ütötte a kocsikat, végül egy kukába verte a fejét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 21 éves helybeli férfi szombaton 1 óra körül először ököllel ütötte a járműveket, majd egy talált felmosónyéllel több autót megrongált. A fiatal végül ebbe a hulladékgyűjtőbe verte a fejét:

Fotó: police.hu

A bejelentés után a rendőrök pár órán belül azonosították és előállították a feltételezett elkövetőt. Garázdaság miatt indult eljárás ellene. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.