Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin találkozása jámbor állatokkal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Vlagyimir Putyin gombát szed nyaralás közben a Tuvai Köztársaságban 2018. augusztus 26-án.Fotó: Alekszej Nikolszkij/Szputnyik

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök idén – szokásához híven szerényen, a tavalyi után ismét Szibériában – a Tuvai Köztársaságban nyaralt. Elment kirándulni is, túrázott, gombászott, és a Jenyiszej-folyón hajókázott Szergej Sojgu védelmi miniszterrel és az FSZB vezetőjével, Alekszander Bortnyikovval. A 65 éves orosz elnök a hajóval egy ponton meg is pihent, ekkor találkozott az érintetlen vidék jámbor állataival, egyikükkel mélyen egymás szemébe is néztek:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.