Neil Young és Daryl Hannah összeházasodott Kaliforniában

szerelem
2018 augusztus 29., 13:39
comments 138

A pár állítólag szombaton kelt egybe Atascaderóban, egy, Neil Young jachtján, a San Juan-szigetek közelében tartott ceremónia után. Mark Miller gitáros – aki nem volt ott az esküvőn – a Facebookon gratulált nekik.

Daryl Hannah rendező és Neil Young a texasi Austinban 2018. március 15-én.
photo_camera Daryl Hannah rendező és Neil Young a a Paradon bemutatóján a texasi Austinban 2018. március 15-én. Fotó: Matt Winkelmeyer/AFP

A pár 2014 óta járt, miután a zenész 36 év után elvált az addigi feleségétől. A 72 éves Young idén szerepelt az 57 éves Daryl Hannah színészből lett rendező Paradox című, „fantasy western musical” műfajú, nem túl sikeres filmjében. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.