A Fidesz-média azt követeli, hogy Márki-Zay Péter kérjen bocsánatot a vásárhelyi túrós lepénytől

elmebaj
2018 augusztus 30., 16:45
comments 365

Drámai hangvételű cikket tett közzé a környékbeli fideszes politikusok legelszántabb támogatója és Márki-Zay Péter legállhatatosabb kritikusa, a vasarhely24.com. 

Vásárhelyi túrós rétes?! Két perc alatt porba tiportak egy szelet vásárhelyiséget az ATV-ben

- címmel hívják fel a figyelmet a legújabb botrányra, amely valószínűleg fenekestül forgatja fel Hódmezővásárhely életét.

Történt ugyanis, hogy az ATV műsorvezetője, Vujity Tvrtko azt az elmés kérdést tette fel Márki-Zay Péternek, hogy ugyan mire fel ez a nagy hadakozás, miért nem hívja el inkább Lázár Jánost egy jó kis túrós rétesezésre. Mire a polgármester azt válaszolja, hogy hívta ő Lázárt, és nem is csak egy rétesezésre, hanem két közéleti beszélgetésre hívta a roma és az európai integrációról, csak hát nem jött el.

link Forrás

„Van olyan vásárhelyi, aki nem tudja hogy itt túrós lepény van? A polgármester, úgy látszik nem tudja” - dörgi a portál névtelen szerzője, aki ezek után nem rest felszólítani Márki-Zayt, és esküszöm, hogy ez van odaírva:

„Márki-Zay Pétertől is elvárhatjuk, tévedéséért kövesse meg a vásárhelyi túrós lepényt.”

Szerintem nem lett volna túlzás Márki-Zay lemondását vagy bebörtönzését követelni, de hát a Fidesz kommunikációja ennél sokkal méltányosabb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.