A Fidesz-média azt követeli, hogy Márki-Zay Péter kérjen bocsánatot a vásárhelyi túrós lepénytől

Drámai hangvételű cikket tett közzé a környékbeli fideszes politikusok legelszántabb támogatója és Márki-Zay Péter legállhatatosabb kritikusa, a vasarhely24.com. 

Vásárhelyi túrós rétes?! Két perc alatt porba tiportak egy szelet vásárhelyiséget az ATV-ben

- címmel hívják fel a figyelmet a legújabb botrányra, amely valószínűleg fenekestül forgatja fel Hódmezővásárhely életét.

Történt ugyanis, hogy az ATV műsorvezetője, Vujity Tvrtko azt az elmés kérdést tette fel Márki-Zay Péternek, hogy ugyan mire fel ez a nagy hadakozás, miért nem hívja el inkább Lázár Jánost egy jó kis túrós rétesezésre. Mire a polgármester azt válaszolja, hogy hívta ő Lázárt, és nem is csak egy rétesezésre, hanem két közéleti beszélgetésre hívta a roma és az európai integrációról, csak hát nem jött el.

„Van olyan vásárhelyi, aki nem tudja hogy itt túrós lepény van? A polgármester, úgy látszik nem tudja” - dörgi a portál névtelen szerzője, aki ezek után nem rest felszólítani Márki-Zayt, és esküszöm, hogy ez van odaírva:

„Márki-Zay Pétertől is elvárhatjuk, tévedéséért kövesse meg a vásárhelyi túrós lepényt.”

Szerintem nem lett volna túlzás Márki-Zay lemondását vagy bebörtönzését követelni, de hát a Fidesz kommunikációja ennél sokkal méltányosabb.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.