A zongorista Bachot játszott az öreg és vak elefántnak, mire az „táncolni” kezdett

Paul Barton sorra tölti fel a videókat arról, hogy klasszikus zenét játszik azoknak az elefántoknak, akiknek a gondozásában részt vesz Thaiföldön. 

Egyik alkalommal elmeséli, hogy a helyi szakemberek először azt mondták, hogy az elefántok ott fogják hagyni, sőt az is lehet, hogy felborítják a zongorát. Ehhez képest a legtöbb felvételen az látszik, hogy az idős és/vagy sérült állatok figyelmesen vagy legalábbis nyugodtan álldogálnak a zongora mellett, sőt néha még lépegetnek-hajladoznak is a zenére.

Például ezen a videón 2:40-tól, amikor Barton elkezd Bachot játszani a 62 éves, vak Lam Duannak:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.