200 ezer forintot talált a piacon egy okmány nélküli tárcában, leadta a piacigazgatóságnál

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Rövid, de annál szívderítőbb történetről ír a Délmagyar: a sándorfalvai piacon áruló egyik őstermelő egy készpénzzel kitömött pénztárcát találta a földön, amiben se okmány nem volt, se semmi más, csak két cetli rajta telefonszámokkal.

A nő becsületesen leadta a tárcát a piacigazgatóságnál. 

Az igazgatóságon aztán napokon keresztül hivogatták a számokat, mígnem sikerült elérni egy férfit, és rajta keresztül a tárca valódi gazdáját. 

Mint kiderül, az erszény egy idős, gyengébb egészségi állapotú nőé volt, aki csütörtökön tökéletes leírást adott a tárgyról, így visszakaphatta a tárcát és a pénzt. A megtaláló és az idős hölgy is elzárkózott a nyilvánosságtól. (Délmagyar)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.