Egyszerre lesz boldoggá avatás és Pride szombaton Kassán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szuper szombat vár Kassára: miközben a katolikus egyház boldoggá avatja Anna Kolesárovát a Lokomotíva stadionjában, a belvárosban melegfelvonulást tartanak. Az Új Szó beszámolója szerint a szertartásra legalább 25 ezer zarándokot várnak, a Pridre több száz embert. A város vezetése kérte, hogy a felvonulás szervezőitől, hogy halasszák el a programot, de ők azt nem tartották indokoltnak, meglátásuk szerint semmivel sem befolyásolják az egyházi eseményeket, viszont a rendőrség kérésének eleget téve a korábban meghirdetett 14 óráról 11.30-ra tették az indulás időpontját. Az önkormányzat szóvivője, Linda Šnajdárová kijelentette:

„A város vezetősége egyik rendezvényt sem helyezi előtérbe, és nem áll jogában az sem, hogy betiltsa valamelyiket, de egyértelmű, hogy mindkettő nagy tömegeket mozgat meg, és az időpontok egybeesése a résztvevők egy részében negatív érzelmeket kelthet.” 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.