Ez a Magyar Közút megoldása a csepeli gigadugóra

Három beruházás továbbra is jelentős torlódásokat okoz Szigetszentmiklós és Csepel térségében - hívta fel a figyelmet pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Akit érint a gigadugó, ami egyre aggasztóbb Csepel környékén, nyilván maga is tud már a problémáról, aki nem, az jobban teszi, ha kerüli a környéket, ha teheti. Az elmúlt napokban több órás várakozásról számoltak be autósok.

A Magyar Közút most bejelentette, mi a megoldási tervük: a torlódásokban érintett főbb helyszíneken jövő héttől rendőrök segítik majd a közlekedőket.

Bát tudott a párhuzamos munkálatokról a Magyar Közút és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. is, eddig semmit sem tettek a káosz megelőzésére. Most viszont a közútkezelő arra emlékezteti az autósokat, hogy ezek a beruházások "kivétel nélkül a közlekedési infrastruktúra fejlesztését és javítását célozzák az ott lakók és az arra közlekedők életszínvonalának javítása érdekében."

Javasolják azt is, hogy indulás előtt mindenki tájékozódjon, sőt, úgy vélik, érdemes úgynevezett navigációs és úgynevezett autós alkalmazást is használni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.