Jövő héten érkezik a Vietnámi Kommunista Párt főtitkára, a Magyar Időkben a két ország örök barátságát élteti a nagykövet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Orbán Viktor meghívására szeptember nyolcadikán Budapestre látogat Nguyen Phu Trong, a Vietnámi Kommunista Párt főtitkára. A találkozó apropójából cikket írt a budapesti nagykövet, Nguyen Tien Thuc, ami a Magyar Idők pénteki számában jelent meg. A négy legreménytelibb gondolatot szemlézzük:

  • "Vietnam és Magyarország között az első hivatalos kapcsolat 1950 februárjában jött létre, azóta azonban mindkét ország számos változáson és fejlődésen ment keresztül történelmi múltját illetően. Ezalatt Hanoi és Budapest sok szeretetet és értékes támogatást adott egymásnak."
  • "Bár a Közép-Európa szívében található Magyarország és a csendes-óceáni térségben fekvő országunk között óriási a távolság, ennek ellenére számos lehetőség és kölcsönös előny rejlik a partnerkapcsolatokban."
  • "Nguyen Phu Trong látogatása várhatóan új erővel tölti fel a bilaterális kapcsolatok dinamikáját, s ezáltal megerősíti és magasabb szintre emeli a két ország közötti kapcsolatot. Az üzenet ugyanis, amit Vietnam szeretne közvetíteni: a kölcsönös megértés és a bizalom megerősítése, a Vietnam és Magyarország közötti barátság folytatása, hiszen ezek mind kiváló alapjai lehetnek a jövőbeli együttműködésnek."
  • "Orbán Viktor magyar miniszterelnök és küldöttsége 2017 szeptemberében látogatott országunkba; ezt tekintjük a két ország közötti kapcsolatok normalizálódásának."
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.