Majdnem agyonvertek egy munkást Kőbányán

bűnügy
2018 augusztus 31., 08:54

Emberölési kísérletté fajult egy vita a X. kerületben - írja az Index. A történet a Kőbány Blues Facebook-oldalon olvasható.

„Két nappal ezelőtt súlyos bűncselekmény történt Kőbányán. A Kőrösin, a gimnáziummal szemben lévő Spar háta mögött két karbantartó munkás dolgozott. A munkálatok némi zajjal jártak, ezen felháborodva két emeleti lakó lejött, szóváltást kezdeményezett az egyik munkással, ami előbb tettlegességbe, majd emberölési kísérletbe fajult. A munkást konkrétan vascsövekkel félholtra verték, súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba. Kevésen múlt az élete. Az elkövetők elmenekültek, a hírek szerint a rendőrség keresi őket” - írják az oldalon.

A rendőrség az Index megkeresésére közölte: felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt folytat büntetőeljárást. Eddig három embert fogtak el, „elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van” - közölte a rendőrség.

link Forrás

A címlapfotót a Kőbánya Blues oldalról kölcsönöztük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.