Másik férfival találta az exét, hozzávágta a virágcsokrot, majd megrongálta a kocsiját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat egy 43 éves férfival szemben, aki 2018 nyarán Várpalotán, miután volt barátnőjét más férfival találta együtt, és dühében letörte a nő kocsijának egyik visszapillantó tükrét és ablaktörlőit.

A vádirat szerint a férfi 2018 tavaszán ismerkedett meg a sértettel, akivel rövid ideig párkapcsolatban állt. A nő 2018. június közepén közölte a férfival, hogy szakítani kíván vele, és megkérte, hogy a férfi otthonában lévő holmijait vigye el a várpalotai lakására.

A vádlott másnap reggel egy csokor virággal és a holmikkal érkezett meg a lakásba, ahol azonban az ágyban alvó barátnője mellett egy idegen férfit is talált. A vádlott ezen feldühödött, és 

előbb a virágcsokrot a sértetthez vágta, majd a sértett ház előtt parkoló autójának visszapillantó tükrét és az ablaktörlőit törte le, miközben a gépkocsi fényezését is több helyen megsértette.

A férfi a rongálással okozott 191 000 forintos kárt a nő részére később megtérítette.

Az ügyészség a férfival szemben büntetővégzés meghozatalával próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.