18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Megfőzte N. Zsuzsanna holttestét az osztrák kannibál

2018 augusztus 31., péntek 5:50
38

Az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani – a Heute szerint ezt mondta elmeorvosának Alfred U., aki márciusban ölte meg N. Zsuzsannát. A lapot a Blikk idézi.

Az áldozatot a férfi - aki kannibálnak vallotta magát - feldarabolta, maradványainak egy részét a Fertő-tóba dobta, egy másik részét a hűtőjében találta meg a rendőrség. A legújabb hírek szerint a férfi azt mondta orvosának, a maradványokat kukászsákokban vitte a tóhoz, és csak később vette észre, hogy otthonában is maradt még belőle. Ekkor találta ki, hogy ételt készít belőle.

„Folyamatosan tartom a kapcsolatot az osztrák hatóságokkal, de egyelőre ilyen fordulatról nem számoltak be. Elképzelhető, hogy valóban megvan a vizsgálat eredménye, hiszen néhány héten belül megtörténhet a vádemelés” – nyilatkozta a Blikknek a lány anyjának jogi képviselője, dr. Fridman Róbert.

Alfred U. ellen várhatóan hamarosan vádat emelnek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt