Nagy pénzért szerződik a Bundesligába Sallai Roland

futball
2018 augusztus 31., 05:33
comments 27

Prodromosz Pedridisz, az APOEL klubelnöke szerint Sallai Roland maga kérte, hogy klubja engedje őt el a nívósabb német bajnokságba, és miután a ciprusi klub (az Asztanta ellen) kiesett az Európa Ligából, úgy döntöttek, elengedik a játékos.

Ciprusi sajtóhírek szerint a Bundesliga-csapat 4,5 millió eurót fizet a középpályásért, ez a negyedik legnagyobb összeg, amit valaha magyar játékosért kifizettek: korábban csak Dzsudzsák Balázsért (Dinamo Moszkva, 19 millió euró) és Szalai Ádámért (Schalke 04, 8 millió euró) fizettek ki ennél nagyobb összeget. 

Ha ez stimmel, akkor az APOEL elég jó üzletet csinált Sallaival, akiért alig több mint egy éve 2 millió eurót fizettek a Puskás Akadémiának. 

A Bundesligában péntelen zárul le az átigazolási szezon, úgyhogy klasszikus utolsó pillanatos átigazolásról van szó. Sallai éjjel érkezett Freiburgba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton és aláírja szerződését. 

Sallai Roland még csak 21 éves, de már játszott egy évet az olasz élvonalban, a Palermo színeiben is, és nyolcszoros felnőtt válogatott. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.