Tovább csúszik a Hagyományok Háza átadása, viszont többe fog kerülni

A Budai Vigadó épületét már decemberben kellett volna átadni, de még mindig nincs kész, és nincs is közel a várható befejezés - írja a hvg.hu. Az 1900-ban először átadott épületben jelenleg a Hagyományok Háza működik. A felújítás már nagyon időszerű volt, de nem nagyon halad. 

A Corvin téri palota homlokzata 2007-ben megújult, majd 2013-ban egy kisebb, 100 milliós belső felújítás is megvalósult, az épület még számos világháborús sérülés nyomát viseli, alapjai nem voltak szigetelve, így megsüllyedtek, és azbesztpalával szigetelt tetőt is cserélni kell már.

A környéken lakók arról számoltak be a hvg.hu-nak, hogy láthatóan kevés volt a munkás, "az építésvezető naponta vadászhatja le őket", és gyakran csak 11 óra felé kezdődött meg a munka. A pénteki Közbeszerzési Értesítőből az derül ki, hogy a kivitelező Épkar Zrt.-vel pótmunkákat kell elvégeztetni, ezek további 310 millió forintba fognak kerülni.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.